Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Fiat 238

€ 14.950,-

download-speed.png
61.914 km
pallete.png
blauw
gas-station.png
Overig
BTW
Marge

€ 14.950,-

d-facebook-logo.png d-whatsapp.png
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)
Foto uploaden (Max. 4mb)

Kenmerken

  • MerkFiat
  • Model238
  • Aantal sleutels2
  • Tellerstand 61.914 KM
  • BrandstofOverig
  • Prijs€ 14.950,-
  • Kleur blauw
  • BTW/Marge Marge
  • Vermogen0 PK
  • 100% onderhouden?
  • CarrosseriePersonenbus

Omschrijving

**Te koop bij Kaeve Cars: Fiat 238 - Klassieke Italiaanse Bestelwagen**

**Beschrijving:**
Ontdek de charme en veelzijdigheid van deze iconische Fiat 238, een klassieker uit de jaren '60 en '70 die bekend staat om zijn robuustheid en praktische ontwerp. Deze Fiat 238 biedt een unieke kans voor liefhebbers van klassieke voertuigen, verzamelaars en ondernemers die een stijlvol en functioneel stuk geschiedenis willen bezitten.

**Historie en Techniek:**
De Fiat 238 werd geïntroduceerd in 1967 en werd al snel populair vanwege zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Uitgerust met een 1.2-liter viercilindermotor, biedt deze bestelwagen een soepele en betrouwbare rijervaring. De voorwielaandrijving en compacte afmetingen maken de 238 ideaal voor stedelijke gebieden en smalle straatjes, terwijl het ruime laadvermogen hem perfect geschikt maakt voor diverse zakelijke doeleinden.

**Design en Praktische Ruimte:**
Het tijdloze ontwerp van de Fiat 238 combineert functionaliteit met een klassieke esthetiek. De karakteristieke ronde koplampen en de eenvoudige, maar charmante lijnen geven de bestelwagen een unieke uitstraling. Het interieur biedt een verrassende hoeveelheid ruimte en flexibiliteit, met voldoende laadruimte voor goederen, gereedschap of andere zakelijke benodigdheden. De praktische indeling en het stevige ontwerp maken de Fiat 238 een ideale keuze voor verschillende toepassingen.

**Kenmerken en Uitrusting:**
Hoewel de Fiat 238 uit een eenvoudigere tijd stamt, biedt hij een scala aan praktische functies. De ruime laadruimte is gemakkelijk toegankelijk via de achterdeuren en een schuifdeur aan de zijkant, wat het in- en uitladen vergemakkelijkt. Het comfortabele interieur biedt voldoende zitruimte en een goed overzicht op de weg, waardoor elke rit aangenaam en veilig is.

**Een Unieke Kans:**
Deze Fiat 238 biedt een zeldzame kans om een stuk Italiaanse autogeschiedenis te bezitten. Of u nu een klassieke bestelwagen zoekt voor uw bedrijf, een uniek voertuig voor uw verzameling, of een charmante en praktische auto voor dagelijks gebruik, deze Fiat 238 zal zeker aan uw verwachtingen voldoen.

**Vraag meer informatie en ontdek de veelzijdigheid en charme van deze bijzondere Fiat 238. Bezoek Kaeve Cars in Uden voor meer details.**

Opties

COACHBUILDING

Are you curious about the possibilities of creating a restomod or coachbuilt motorcar? At Niels van Roij Design, partner of Kaeve Cars, you can discuss all unique options for your tailor made dream car!

Morgen Internet - Zorgeloos website